Informatieavond Waelpolder 10 mei 2021

mei 7, 2021 12:00 am

Maandag 10 mei 2021 van 19:00 – 20.00 uur via een online webinar.

Ontwikkelingsbedrijf Het Nieuwe Westland (ONW) en gemeente Westland nodigen u uit voor een online informatieavond over Waelpolder.
U bent op maandag 10 mei a.s. van harte welkom van 19:00 – 20.00 uur bij onze online informatieavond Waelpolder, om u te laten informeren en vragen te stellen over het voorontwerp bestemmingsplan Waelpolder. Medewerkers van ONW en gemeente Westland zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Op de website van ruimtelijke plannen kunt u alvast het voorontwerp bestemmingsplan Waelpolder bekijken.

 

Informatieavond – Webinar

In verband met de huidige coronamaatregelen nodigen wij u, anders dan u van ons gewend bent, online uit. Wij informeren u graag over de diverse onderwerpen en willen u de gelegenheid geven om ons vragen te kunnen stellen. Dit zal niet heel anders zijn dan u van ons gewend bent. Net als altijd kunt u uw vragen stellen en verzamelen wij deze tijdens de pauze waarna wij op de meeste vragen direct antwoord geven. Over de werkwijze van de Webinar informeren wij u na uw aanmelding.

 

Opname – Webinar

De Webinar wordt opgenomen en tezamen met de veel gestelde vragen en antwoorden op de website www.waelpolder.nl geplaatst. Ook sturen wij deze nog rond aan iedereen die zich heeft aangemeld. Kunt u er niet bij zijn, maar heeft u al vragen? Mail deze dan naar info@onwbv.nl. Uw vraag wordt altijd door ons beantwoord.

 

Aanmelden – Webinar

Om aan de Webinar deel te nemen dient u zich vooraf aan te melden. Hierna ontvangt u alle informatie voor het deelnemen aan onze online informatieavond. Meld u hier aan!
Wij hopen u op 10 mei online te mogen ontvangen.